recharge

Forum - Vetercek.com

Tema: Novosti na strani

jaka87    [ 2 year ago]

Ja ko prvič vidiš mogoče res, potem se pa kr navadiš. Če bi šel kaj spreminjat se bojim, da bi potem preveč odstopala od ostalih in nebi bila več v istem stilu ampak  bi bila ta čist drugačna. Se pa loči tudi po barvah, pa tudi mothov ni nevem koliko :) 



MTB    [ 2 year ago]

Rdeča barva še toliko bolj spominja na IQ foil, ki ima rdeča jadra :) Črna barka s profila, s poudarjenim trupom bi bolj izstopala, je pa to spet dodatno delo...

matejmihelcic    [ 2 year ago]

MTB se strinjam, vendar sem res gledal na to, da bi ikone bile stilsko enake. Poleg tega sem gledal, da jo sestavlja čim manj elementov, poudarjeni pa so samo ključni elementi med vožnjo - tip jadra in drža človeka. 

jaka87    [ 2 year ago]

Jah nič grem potem pisat jadralni zvezi al nevem komu, da popravijo barve, ker tukaj so bili moth reporti rdeči še preden je IQ foil sploh obstajal  😁 😁 😁

surfer2    [ 2 year ago]

Super so ikonce! Ko je roko spustil pri mothu navzol je blo vse jasno in dovolj različno od WS.

Hvala za ves trud vložen v vetercek.

jaka87    [ 2 year ago]

Uz velike muke sel le našel vsaj postajo za Lago Morto ter ful dobro kamero. Pa še eno hudo kamero za Torbole...

surfer2    [ 2 year ago]

Oj Jaka, a v gpx fajlu iz strave dobiš podatek o napravi in appu zajemanja podatkov. Bi se dalo to dat v razširjen pregled reporta?


Lp

Martin

Strani: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   
Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.