recharge

Forum - Vetercek.com

Tema: Novosti na strani

jaka87    [ 2 year ago]

Dej mal prečekiri... https://vetercek.com/log/index2.php

Barve mi še niso čist OK, čeprav sem dal iste kot v "glavi" tabele. Za ikonce sem tudi že študiral. Če imaš kak predlog bom vesel. 


Ni mi pa všeč izgled združenih reportov na telefonu. To morm pa še mal razmislit kako bi blo najboljš...

matejmihelcic    [ 2 year ago]

Jaz bi dal vsem reportom možnost zapiranja tabov, lahko pa narediš da je en / prvi report default open, ostali close. Sem na hitro ene ikone poiskal in puščice pobarval, sej ne vem če so optimalne barve. Za mobile pa bi bilo treba obdržat pomoje isto logiko le tabelo drugače strukturirat, ker takomkot je sedaj je natlačeno, da bi dal magari v vrstice sezname opreme? Ne vem, treba malo prespat :) 


jaka87    [ 2 year ago]

Na desktopu sem logiko zadaj porihtal in mislim da je sedaj dosti ok. Opis sem pretvoril v div da ni več tabel, tako da je malo bolj "fluid". Če se ti da mi prosim pošlji ikonce na mail (za kategoriji surf, kite, wing, moth, ter fin ali foil). Thx. 


Za mobilno verzijo moraš pa prav preko telefona pogledat ker imam hardkodano velikost pod 500px. Imam že približno v glavi kako bi tam naredil

matejmihelcic    [ 2 year ago]

So razumljive?


jaka87    [ 2 year ago]

super je..

matejmihelcic    [ 2 year ago]

Je #4 za moth ok? Kaj pa fin, kaj konkretno bi želel?

jaka87    [ 2 year ago]

Ja pomoje je ok. Malo sem razmišljal in mogoče je dovolj samo za foil, takrat ko je "fin" pa pač brez slikce. Pomoje bo tko čist v redu.

Strani: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   
Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.