freestyle

Forum - Vetercek.com

Tema: Novosti na strani

jaka87    [ 2 year ago]

Narejena je funkcija za dodajanje GPX fajlov na reporte. Najprej normalno oddate report, nato se ob reportu pojavi gumb GPX (tako kot pri dodajanju slik), ki ga kliknete dodate fajl in preračuna brzino... 

Luche    [ 2 year ago]

Vrhunsko! Sprobam z naslednjim sešnom!!!

CRO1967    [ 2 year ago]

vidio sam i stavio, dodavanje gpx file-a na report je super ideja i mogu bar pogledat u svom programu čiji me file zanima, od brojki do spota i smjerova vožnje
pozdravljam ideju

jaka87    [ 2 year ago]

Drugače prvotna ideja ni bila, da si lahko downloadaš track ampak, da se preračuna približne hitrosti, narišetrack na mapi, popravi datum in čas vožnje itd.

No sem pa dodal še to opcijo da se dol potegne track. Ko klikneš link "podrobno" je tam link (v kolikor je track na reportu naložen)

jaka87    [ 2 year ago]

Sedaj sem dodal še procent, koliko točk iz tracka algoritem vrže ven. Tako da imamo sedaj dva parametra s pomočjo katerih določimo kvaliteto tracka. Eden je pogostost meritev ki v večini že kar dobro prefiltrira realne podatke od nerealnih, vendar pa se je vseeno zgodilo, da je (sploh pri nekaterih modelih ur... Suunto 9 in Samsung Galaxy vaju gledam) kljub meritvam na vsako sekundo kaka špica čisto mimo... Te sedaj algoritem kar dobro vrže ven, na novo pa je še beleženje teh errorjev v bazi.

Ta podatek lahko kasneje pomaga, da se filtrira lestvica ter tudi za primerjavo katere ure so natančnejše...

jaka87    [ 2 year ago]

Mal sm še poenostavil dodajanje dodatnih sešnov. 

GPX - na reportu je gumb "dodaj GPS track". Ko dodamo 

STRAVA - na reportu je gumb Dodatni sešn STRAVA


V obeh primerih ko se naloži prva GPX datoteka ali ko se prenese prvi report s strave se z meritvami posodobi obstoječ report, v kolikor pa so na tem reportu že podatki o hitrosti se (ob nalaganjo novega sešna) samodejno naredi še en report kjer se prekopira (spot,jadro, deska....) in potem se še preračunajo hitrosti...


Dodatni sešni so prikazani pravilno le če je na novo dodan dodaten sešn z istim datumom ter na istem spotu kot org report. V nasprotnem primeru se nov sešn sploh ne prikaže...

jaka87    [ 1 year ago]

Na začetku veterčka, je bil zame termični veter samo Preluka, kasneje še Barcole in podatki za ta dva spota sta bila prikazana ločeno. 

Sedaj z foilom pa počasi odkrivam še ostale termične vetrove doma in po svetu. Torej si ti zaslužijo svojo statistiko. Verjetno ste že opazili link "Termika" kjer se nahaja statistika za posamezne termične vetrove. 

Možno je filtrirat glede na hitrost vetra, filter za smer izbere samo veter iz "prave smeri", z klikom na datum se prikažejo podatki postaje v časovnem intervali iz katerega je izračunano povprečje.


V planu je dodat še veter za Gardo (ora,peler) ter Antenal - morm še pogruntat časovne termine.


Če ima kdo kak predlog, kaj še dodat lahko napiše spodaj...

Strani: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   
Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.