recharge

Forum - Vetercek.com

Tema: Novosti na strani

jaka87    [ 2 year ago]

Ja tudi meni je tako bolj všeč sploh na telefonu. A to misliš da bi v "originalnem" reportu prikazoval tudi slike od združenih reportov? 

matejmihelcic    [ 2 year ago]

Ne, poglej sliko. Ko tole gledam, sploh ne vem od koga je katera vsebina. Logično bi bilo, da ima vsak report svoj tab, znotraj taba pa je vsebina za dotični report. 

Predlagal bi še, da v kolikor ima report več tabov v njega dodaš dve puščici, ki se spreminjata na status taba (odprt/zaprt), tudi bolj pregledno. Moram pogledat kako izgleda na mobile.



jaka87    [ 2 year ago]

Ok, razumem kaj misliš. To lahko spremenim puščico odprto-zaprto pa mogoče še kako obrobo dodam, da bo bolj jasno. Ali si mislil, da bi tudi kaj pozicijo vsebine spreminjal.

Sem tudi razmišljal če bi podreporte dodal na koncu ali pa vmes kot je sedaj. Vsaka varianta ima svoje prednosti in slabosti. Mi je pa skoraj bolje da poleg originalnega reporta takoj vidim, kaj so drugi vozili.

matejmihelcic    [ 2 year ago]

Jaz mislim, da je nabolj pregledno, da se v primeru večih vnosov za isti spot vsak report da v svoj tab, na vrhu pa se ohrani datum in spot, ko razširiš pogled posameznega taba pa dobiš vse podatke o posameznem reportu, itd. Sedaj kako to lahko programsko boš videl.


jaka87    [ 2 year ago]

Ja takole zgleda super. Bom pa moral it malo skozi programsko logiko kako bi to dosegel. Javim ko bo...

jaka87    [ 2 year ago]

Bolj kot razmišljam, bolj vidim da imaš prav. Najlažje bo, tako da zadnji "master" report dam na koncu, starejše "podreporte" pa na začetku. Master report bi pustil vedno razširjen, ostale pa open-close. Potegne pa to še nekaj stvari za sabo, tako da bom še malo razmislil, kako bo z imeni (jadro, deska, kite wing...) ki pišejo na vrhu reporta pa z barvami se bom še tudi malo pohecal. Verjetno bom dal v prvi vrsti kako bolj nevtralno, ostale pa potem glede na panogo...

Morm pa še mal razmislit in pregledat kako bi naredil na mobilcu, pa pogledat kako ta opcija deluje za tiste ki filtrirajo reporte. Npr eni majo tako naštiman da vidijo samo surf reporte, eni samo kite, wing....

Še par slik kako bi sedaj zgledal. Mislim da je sedaj jasno kaj kam paše ?



matejmihelcic    [ 2 year ago]

Ja takole je logično. Lahko damo namesto napisov win/surf/kite ustrezne ikone.

Strani: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   
Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.