flaka

Forum - Vetercek.com

Tema: reporti - GPS podatki

jaka87    [ 4 year ago]

Sedaj sem naštimal tako da  računa tako kot prej - prikazujejo se vsi rezultati, na lestvici pa se šteje le ko je meritev podatkov bolj pogosto kot na 1.2 sekundi.

ziggymania    [ 4 year ago]

Jaka eno vprasanje, zadnjic moj track ni bilo mogoce naloziti. Je mozno to kaj povecati? Sej ne, da bo guzva... vprasam. 

Thx

jaka87    [ 4 year ago]

To tud raziskujem.  Načeloma nisem imel v mislih na reporte 100+ km, očitno pa je realnost drugačna in nekateri tudi tolk dolge tracke delate.

Ena opcija je da enostavno povečam timeout na serverju, sam potem zna nekaj časa nalagati... 

Druga opcija, je da odstranim svoje filtre, ki precej obremenijo server saj gredo večkrat skozi track. Načeloma sedaj ko ločim reporte glede na frekvenco zajemanja podatkov načeloma niso potrebni, se pa zna potem zgodit, da bo kar nekaj meritev s slabimi podatki 50+ vozlov ali pa še več. 

Neki bomo že zrihtal....



tadebu    [ 4 year ago]

Jaka, tudi KA 72 mislim, da ne dela realno. Poglej moj report od včeraj. 49 kt - niti v sanjah !!!


jaka87    [ 4 year ago]

@tadebu smo gledali tvoj track in nekaj ne štima... Sicer meritve res dela na 1s tako da vsaj to štima. 

Meni je v oči padlo da imaš kot aktivnost naštimano plavanje. Ne vem če to kaj vpliva ampak mogoče probaj izbrati kaj drugega kar se po hitrosti lahko primerja z surfanjem. 

Preveri če imaš vklopljene GLONASS satelite - ura tako dela bolj natančno in se tudi hitreje poveže...

Rekreator    [ 4 year ago]

@tadebu Johnny Weissmuller Face it, You are fast, very fast swimmer :). 

tadebu    [ 4 year ago]

Jaka, naštimal sem App - Odprte vode in si sam nastavil polja ! Sicer uporabljam Windsurf app, ki sicer odlično deluje. Imam vklopljen tudi glonass. Bom sedaj prenesel včerajšnjo vožnjo s foilom na KA 72 da vidim, če bo kaka razlika od App - Odprte vode.

Upam, da se vidi ! Eno direkt iz Garmina, drugo ista dejavnost prek KA 72 !!


Strani: 1   2   3   4   5   6   
Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.