flaka

Forum - Oprema

Tema: Jambor za P7

MatejVidmar    [ 5 month ago]

Jaz imam se eno varianto za P7. To je CTC (Carbon Tech Company - tisti, ki so dlje na sceni bodo vedeli za kaj gre, tej jamborji so se vozili v PWA). Jaz sem to uporabljal v preteklosti, ko sem se vozil P7 AC1 in nato Challenger Aero+ jadra. 

Imam 490ko, ki je ne rabim vec. Ce te zanima javi, lahko gres tudi probat. 

MTB    [ 5 month ago]

P7 jambor sem vozil na Severne jadrih (Overdrive 8.6, Mach 8.6, zdaj HyperGlide2/HGO 8.0) in dela bp. Tudi meni je počil sp. del in mi je potem CAAS naredil novo bazo s kompatibilnim vložkom za zg. del P7.

Omenjenega 490 100C imam zdaj viška (zg. del P7, sp. del nov CAAS 100C), ker ga ne potrebujem več. Če te zanima, mi javi na PM.

thejan    [ 5 month ago]

Jaz sem imel original P7 jambor na ACK in mi je počil med riganjem. Alan mi ga je menjal in potem je delal nekaj časa. Potem sem šel na North Sails Stype in kar P7 jambor dal gor in je tudi delalo, oz na P7 so mi camberji štekali tudi na original jamborju. Potem sem prodal in imam vse caas jamborje. Boljši price performance kot Caas pomoje  težko dobiš. Jadra se narigajo v nulo, kemberji se vrtijo bp. 

jaka87    [ 5 month ago]

Starejša jadra P7 imajo glede na tabelo https://www.unifiber.net/unifiber-masts-selector-2019-v1 hard top jambore, tako kot Gaastra pri nekaterih modelih (še starejši) zadnje čase so pa večinoma vsi na CC

u1grega    [ 5 month ago]

Letos sem uspešno zlomil P7 jambor (490) za ACOne 8.6. Ker jadro ni dostikrat v uporabi, mi ideja o nakupu novega P7 jamborja ravno ne diš. Tako iščem kaj rabljenega oziroma kakšen alternativni malenkost cenejši jambor. Kateri jamborji so še primerni za to jadro? Če sem prav razumel do sedaj zbrane informacije, naj bi bili P7 jamborji "flextop", njim pa naj bi bili podobni tudi GA jamborji. Kaj pa še kakšni drugi? Hvala za kakršenkoli info. 

Strani: 1   
Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.