freestyle

Forum - Oprema

Tema: Nos odlomljen

Miha88    [ 7 month ago]

bom vseeno poskusil na servis peljat da mi oceni strošek. da nebom zafural deske... hvala

Mathos    [ 7 month ago]

O, dobri stari Naish. Važno je najprej, da se vse dobro posuši, ker je not gotovo prišlo kaj vode. Glede na to, da je počeno okrog in okrog, bi predlagal, da vstaviš dva stringerja (vezana plošča ali trda pena) in ju z laminatom povežeš na vsako stran deske. Glede na to, koliko zunanjega laminata manjka, bi bilo smiselno investirati v lažjo in dražjo tkanino (karbon) in ne popravljati samo s steklom. Tako nos ne bo preveč pridobil na teži.

Miha88    [ 7 month ago]

O hvala MTB. Projekt za zimo :) 

MTB    [ 7 month ago]

https://boardlady.com/seatrendnose.htm

Sicer pa kdo od mojstrov za popravila, ki so objavljeni na forumu.

Miha88    [ 7 month ago]

Oj, stara deska, ful mi je všeč tako da ce je mozno bi jo popravil. Dvomim pa da je mogoče. Torej dal sem dilo v avto, zaprl prtljažnik, nekaj je počilo,  kaj kje se danes nevem. Ko sem bil danes drugic na vodi od avto pripetljaja pa sem v vodi zagledal tole.... prej tega jasno ni bilo. Ocitno sem nalomil v avtu in v vodi se je odprlo in pokazalo... dila ima se vedno neverjetno trdnost v sprednjem delu. Kaksen nasvet?


Strani: 1   
Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.