flaka

Forum - Oprema

Tema: ZIMSKE NEOPRENSKE OBLEKE

matejmihelcic    [ 4 year ago]

Sem nabavil Mystic Voltt Hooded Fullsuit 6/4/3mm Fzip, bom imel to zimo nekaj priložnosti za test. Sporočim, kako se obnese v praksi.

jaka87    [ 4 year ago]

Jaz imam ion onyx 5/3. 

Kolega ima 6/4 z kapuco in kar pohvali, samo si predstavljam da nekoliko težje navleče gor tega hudiča. Odvisno kdaj in kje boš vozil. Načeloma vidim, da kajterji vozijo lažje pozimi, ker se manj zmočijo, kot pa surfači. 

Tam nekje do konca leta, je sicer 5/3 čisto dovolj, potem se pa ponavadi tudi morje ohladi in malo bolj nohta. Jaz dam potem počasi kake provizorične rokavice gor in se da. Zares mraz je ponavadi januarja/februajrj, marca je pa že tako pomlad :) Tako da če misliš tudi takrat kajtat potem morda debelejšo sicer zna bit tudi tanjša v redu.

Je pa mal tudi odvisno kje bi vozil. Recimo kak jug istre je bistveno prijetnejši glede temperature kot pa recimo Italija (MJ ali Lignano). Tam priteče Soča v morje in se občutno pozna pri temperaturi. 


matejmihelcic    [ 4 year ago]

Strani: 1   
Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.