777

Forum - Oprema

Tema: VW Multivan s poreklom

Rekreator    [ 2 week ago]

Živjo

Če ma kdo plan nabavt Multivana, k že iz sedežev in klopi lahko sestaviš ležišča.

In če koga skrbo, da ne bi kupil mačka v žaklju

In če je kdo že  študiral, da so 2.0 in 140 KM edini, k se ne pokvarjo

In če koga zanima dat za VW mnogo več kot za toyoto, Forda , Citroen...

In če kdo sanjari, da mu ne bo treba prvezvat zadev na streho

In če kdo sanjrai, da bo prespal na parkingu, kot Lord 

In če kdo razmišlja, da bo v miru opravil vse v zvezi z WC in Kofetom in po sešnu ruknu mrzu pir al pa si skuhou kofe (Preluka lahko kavo s pivom)

Potem je tukaj vse to, kar sem jaz imel v mislih in sem parkrat izkoristil, sedaj pa moram mal zmanjšat mesečne stroške in eto ti ga na

Slovenski Multivan 140 Konjev s servisno knjižico in zgodovino, z opcijo Šofer, sovoznik, 2 stola in klop

Avtomatik (leva noga lahko manjka)

Klima je bla zamenjana lani za spredaj 200€ in zadaj (cevi in pečica ali nekaj tacga za 2000€ to pomen, da ne bo kmal crknla)

Zadnji amortizertji zamenjani

Bremze menjane

Pojstla TOP (ker se cenim 155 cm, x 200 cm)- 10 CM pena in pralna na 90 stopinj snemljiva prevleka)

Predalniki z nosilnostjo 100kg+

Elektrika avtonomna  (neki shranjevalnik  in kolektor)

Prenosni WC neuporabljen

Za spat Absolutna tema in termo izolacija za vsa stekla

Tenda Amazon cca 100€

Za zadnja vrata dva distančnikaza luftat in da si zaklenjen., da se lahko svež zrak obnavlja in  preživi po večerji "prebranac in klobasa"

Stranska Vrata na obeh straneh, da ne iščeš izhoda.

Neki pr šipah, da maš lohk odprt, tud če mal dežuje 

Alarm, da ti ne ukradejoi neveste- se ga da nastavit tako, da se lahko notri premikaš

Bluetooth radio, Dab Radio

2 kompleta Mišelink ( slej ko prej bo treba letne noive kupt, ampak ni panike.  se lepo vozi z  njimi)

Je pa v naslednjem letu priporočljivo( according to Vw) zamenjat olje v menjalniku in zamenjat jermen, kar je cca 2x po 500/600

Jaz sem ga servisiral pri VW majstru :https://www.mojobrtnik.com/spots/vzdrzevanje-in-popravila-motornih-vozil-sebastijan-kubelj-vodice-zapoge-645d0d6346

Prej pa je bil na VW Škofja loka

Ceu lajf sm ga hotu met in k sm ga nabavu, v dveh letih nism niti 30% ponucal potenciala tega.

Mam še mrežo prot komarjem( še za dokončat-magnetki, ježki), aja pa kljuka je, pa strešni prtljažnik, pa itak je postla, kt Lego, sestavljena iz Tuli profilov in Najboljš vezane plošče

Vsekakor sem ga rihtal zase in zdej po dveh letih, bom šel nazaj na karavana

Jebat ga, tko da če kdo sanjari in je napraska, tukaj je oglas in verjetno ob pivu ali dveh, se da kej poglihat

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=22490039&display=VW%20Multivan%20SLO%20-%20Servisna

Lp

Andrej

Strani: 1   
Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.