Nastavitve / Settings
Rekreator[ 6 day ago]
Hvala! |
tomi[ 6 day ago]
Antony boy in Maestral imata storidz takoj ob morju, prvi je plačljiv in lahko spraviš skupaj z lokom, drugi zastonj, a brez loka. Kot kamp pa zame zmaga Maestral, če le dobiš parcelo bolj spodaj, višje je treba kar v hrib. |
Rekreator[ 6 day ago]
Zgleda, da bo kr Viganj. K sm omenu opcijo Vignja, so se mladicu zasvetle oči in sem se odločil. Pa še kej bo pihnl. Kempov je kar en kup- do sedaj še nisem bil stacioniran v Vignju in če ma kdo za prehvalit katerega od kempov in kako je z opremo, a se da kje met pr vodi in če je kje še kak inštruktor za najstnika, k "sam še zglisiral ni, drgač pa že šiba" se prprpčam za kako informacijo Hvala 100x PS nimam fejsbuka instaagrama in mam pa gugul in berem mnenja na zemljevidu....valjda je pa bolš zvedet od Vetrcek ljudi |
Rekreator[ 7 day ago]
Ja, od sobote do sobote. Držim pesti. Neki bo. |
primoz30[ 7 day ago]
Marsikaj se se lahko spremeni do 23.8. V soboto bo boljsa slika, ponavad je kih kake 10 dni tega juga pol pa sej ves..😁 |
Rekreator[ 7 day ago]
Zdaj me čaka en teden od nedelje do nedelje 23.8. do 30.8 samo za surfanje. Spremljam napoved in ni videt ravno "straight forward šest dni vetra". Če kdo drug vidi in da sem spregledal veter, kam bi lahko šel, da bo vsaj nekaj dni 15+ vozlov pa se priporočam za kak predlog in hvala. Z avtom do 800 km :) Lp Andrej |
| Strani: 1 |