CHAT
Prijava    Registracija
4 month ago   rogina2016

Uf, a to je ležečki stav na traktorju?

4 month ago   rogina2016

SSKJ: shorty = Oliver

4 month ago   rogina2016

Oliverja? Ker zdaj nima foila;;)

5 month ago   rogina2016

Morda še kak vozliček vetra al pa dva, da ga kajt odnese z morjâ tja do neba. Mu ne manjka dosti, da z vode slane, kr na vrh Aljaževga stolpa on pristane.

5 month ago   rogina2016

Med rdečim nebom in temnim morjem, tam v zraku pred neskončnim obzorjem, zgoraj deska črna, spodaj glava rjava, vmes postava, ki po zraku z bordom plava, že nad hribi, a izpod sončnega Triglava. Očitno to zabava je za Oliverja prava, ko iz zraka zagleda prvinska se narava.

5 month ago   rogina2016

Morda kdo ve, zakaj podatki na pclakner - zgodovina vremena - po 6.9.2018 niso več osveženi? link: link

6 month ago   rogina2016

Surfanje in kajtanje v zelo močnem vetru je vedno lahko nevarno, še posebej, ker ne moremo izključiti okvare opreme, pa tudi sami občasno zakrivimo kakšno težavo, ki je v viharnem vetru in morju lahko nerešljiva. Je težko sprejeti odločitev, da je vetra glede na opremo, znanje in siceršnje razmere preveč in se iz aktivnega surferja preleviti v gledalca ali fotografa. Kar sicer pripomore k varnosti, je lahko primerna izbira spota glede na veter, tako da v primeru težav prinese surferja ali kajterja na obalo ali vsaj proti obali. To pravilo še zlasti v bolj zimskih razmerah lahko zelo zmanjša rizike.

10 month ago   rogina2016

Izgleda, da bolj SZ veter, ne jugo.

1 year ago   rogina2016

To z Žanom je zaključek sobotne zgodbe. Mene pa zanima epilog tiste od petka, ko smo prav tako klicali 112, da ne bi nekdo s tudi nekoliko zelenim kajtom ostal ponoči v morju?!

2 year ago   rogina2016

Včeraj malo pred 18.uro mi je v vogalu ob Semedelski cesti ter Badaševici ob kolesarski stezi izginila hydrofoil deska Taaroa s karbonskim hydrofoilom Sword 2 in svetlimi race krilci. Zelo verjetno odpeljana z mopedom. Poštenega najditelja dobro nagradim. Tel. 041 666262

2 year ago   rogina2016


3 year ago   rogina2016

Novi Aladin danes ne dela, a bo maestral v Žusterni danes?

Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.