CHAT
Prijava    Registracija
2 week ago   Kavs

A ima kdo izkusnje z autokampom No 1 na Bolu? Se da it s kampa na vodo, al je treba na drugo stran zlatnega rata?

2 week ago   Kavs

Rampo na punatu so popravli. Je pa nižja za malenkost. Originalna mi ni drsala po strehi, zdej imam pa lepe markerje na njej. Tako da posebna zahvala brihtnežu, k je mislu da bo z nasilno odstranitvijo kej rešu.

3 week ago   Kavs

Na Punatu klici 0038598313390

1 month ago   Kavs

Policijo sm vidu, ma nism vedu. Niti nism vn nc se hodu. Ja upam da k popravjo (ce) ne bo kak cm nizja ;)

1 month ago   Kavs

Punat. V vednost. Jst sm se skor nasankal k sm hotu ze z maxijem prist, k je bolj komot.

1 month ago   Kavs

Kako je z Italijo, se lahko gre v Julio? Ne spremljam teh zadev kej dosti v zvezi s prepovedmi.

2 month ago   Kavs

Ja in kje je ta parking?

2 month ago   Kavs

V cetrtek sem v Seci zgubu quick plasticen fanatic vijak za smernik, nekje na poti od parkirisca do plaze. Ce ga je kdo najdu bi ga bil zelo vesel.

3 month ago   Kavs

Sej sem se narobe izrazil. Do 8.0 Tud petka se najde vmes, sam po takmu premoru, ne bi blo lih lustn ceb jo rabu. Cmo vidt. ;)

3 month ago   Kavs

Po izkusnjah jutri Izola ali Zusterna, bo kej? Jadro mam 8.0 ma kile tud. ;)

3 month ago   Kavs

link Zato sprasujem. A je preklicano pa nism nikol preverjal.

3 month ago   Kavs

Pa kako je zdej s prepovedjo teh športnih aktivnosti v Izoli? A kdo kej teži?

4 month ago   Kavs

Pogs: Stanje je bilo ZELO RESNO ze za stanje pusta - 20 februarja. Koliko vas je od takrat tako resnih? Jaz sem. In ce bi bili vsi, bi zdaj lahko vsi surfaci surfali, tko pa se nam eni godi krivica, ker se je cela Slovenija gonila okrog, ki da ni nic 1 mesec. Tko da jst zaradi lastne varnosti nisem sel na vodo. Zarad klovnov, ki jih opisujem pa na Hrvasko niti ne morem. Tko da te stvari so relativne. Imam pa celo dokaze, da ro resno jemljem ze od takrat, ce bo kater brihtn. Cancel obiskov Italjanskih poslovnih partnerjev, racuni s trgovin,.... Tak da zej bit pameten ko je ze too late je malo vn. S stalisca karantene, tam sredi vode je kar OK!

4 month ago   Kavs

Tako je. Kar opazam surfarji kr dost sami prihaja l na spote. Tako da s stalisca ‘karantene’ to ni nben problem. Poskodbe so riziko ja. Kar me pa res moti je to, da so smucarjem pustil v grupicih hodit in gangbangat v dolomitih, k je blo ze jasno da je vse okuzeno. To pa me moti. Naj napisejo se njim kazni za nazaj. Ker s stalisca zdrave kmecke pameti je problem druzenje ne pa aktivn life. In pijancevanje po kocah z izgovorom smucanja pac ni samo ‘aktivn life’. In to je pac neposteno. Unfair do tistih, k se ze tko drzimo nekih higienskih standardov!

7 month ago   Kavs

V Izoli bi bilo za vecja jadra. Jst sm zal brez opreme ;)

9 month ago   Kavs

Hvala za info. Soce je nekaj (zivim skoraj zraven), tako da zna biti kaki slalom. Najbrz da bom zjutraj startal in prisel pogledat v MJ ce bo OK. Najvecje jadro imam 8.0, tako da za moje kile nekaj more vlect. Drugace la dalje proti Seci, ce bo kaj vec na merilnih mestih kazalo.

9 month ago   Kavs

A v Juliji se na jugo kej da? Če ja, kakšen je kej val? Mi je 1 uro bližje, sicer če ni nič lahko šibam naprej in zamudim, še tisto kar bi blo (bo)... )))

9 month ago   Kavs

Mnenje za Seco jutri? Bo kaj po izkusnjah?

9 month ago   Kavs

Katero postajo je treba gledat za najbolj realen veter v Marini Juliji?

9 month ago   Kavs

Za velika jadra bo v Seci

9 month ago   Kavs

Pa grem pogledat ze ob svitu tja pa da vidimo. Javim situacijo.

9 month ago   Kavs

Glede na vase izkusnje, bo jutri zjuraj vredno it v Seco?

10 month ago   Kavs

Ziv. A je v Seci kej zapihalo?

Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.