CHAT
Prijava    Registracija
2 week ago   Kavs

Tako pride

2 week ago   Kavs

Ce gredo se komu podaljski, ki se valjajo po kombiju ali garazi na zivce imam zdaj resitev. Imam tudi take z luknjo, da se ga lahko privijaci z M6 vijakom skozi karkoli.

3 week ago   Kavs

A ni bil se lani ta parking full cenejs v Zusterni?

4 week ago   Kavs

Kdaj je najboljsi termin za Peljesac? Enkrat sem bil pozno avgusta pa ni blo bogvekaj.

1 month ago   Kavs

Vcera vsi kampiral pr Ribicu zej pa nbenga ni ;)

2 month ago   Kavs

A je kdo pr ribicu? Je kej placa za parkirat?

2 month ago   Kavs

Tisti bolj izkušeni, bo jutri kej pri Ribiču? Za popoldan nekaj kaže, vendar nimam tolko izkušenj, da bi zaupal.

7 month ago   Kavs

A so redarji kazni medobcinske talal?

7 month ago   Kavs

WTF?

8 month ago   Kavs

Ja v Seči je bil popoldan top veter. Dopoldan pa nič.

8 month ago   Kavs

Tko da maš denarnico prštimano.

8 month ago   Kavs

Mathos: To razlago sem že slišal, da če si v rdeči, lahko greš v rdečo. Ampak vse kar sem jaz prebral, si tega ne razlagam tako, kot slišim. - omejitev prehajanja med regijami, ki so obarvane rdeče (ob izjemah, kot so veljale ob omejitvah prehajanja v prvem valu),

9 month ago   Kavs

Seca je przgala za prov ;)

9 month ago   Kavs

Pol bomo vsak teden na testu. Preventiva. ;) Komplicirajo. Italija je tud na oranznem po novem.

9 month ago   Kavs

Od kje ti pa te informacije?

9 month ago   Kavs

Ma ja rata pestro. Potem pa še ljudje. Pridejo v Sečo parkirat, plačajo, da gredo na sprehod do Lucije, kjer je zastojn parking. Kje je logika? A štartaš v eno ali drugo smer....no sej ne spada sem. Ampak ko rata tak kaos, vsako parkirno mesto šteje. Surferska dovolilnica celo leto. Pa tudi če se jo plača. In to bi blo to ja....sam lahko samo sanjamo.

9 month ago   Kavs

Kr dosti. Za popizdit. Zaprte meje, edini spot,’potem pa se sluzijo na racun tega. Ce bi bili avti ob cesti moteci ne recem, ampak so bili vsi lepo pri kraju.

9 month ago   Kavs

Vceraj so potalal kar nekaj kazni pri ribicu za napacno parkiranje. A kdo ve, kolk to znasa? Znotraj parkirisca je 10 eur v 3 dneh ce nimas veljavnega listkw. Zuni pa ne vem.

9 month ago   Kavs

Evo danes sem bil spet v Barkovljah, malce pozn res ker sem zjutraj balinal. Na vodo okrog 7:30 pa dobro urco pa par minut. Že na daleč se je videlo, da je vetra manj, tako kot je bila tudi nižja meritev na postaji. Zato sem vzel 7.0. Jadro je bilo perfektno. Za moje znanje in kile.

9 month ago   Kavs

Hvala za odgovore. Kako kaze za jutri in naprej z vetrom? 6 jadro je res vecje samo imam tudi dvojne kile, tako da ni nikakrsne hudobije. Vceraj bi rabil 7, tako za obcutek. Vedno imam dosti vecje jadro od normalno rejenih. Tud deska je vecja. 133 npr je ze potopljiva....

9 month ago   Kavs

A je kdo domac v Barkovljah? Zanima me a je bilo v soboto, vceraj in danes neko ‘normalno’ stanje vetra? Da vem kako pa kaj z jadrom. Ne bi pa rad cez kak tanker letel. ;) Dans sem imel 6.0 dost, ma vceraj je bilo kar malo premajhno, razen pri parih refulckih. Vozu pa od 7-9.

10 month ago   Kavs

Ma poskusu bom dans pa jutri kej ujet kje ja. Kako se bom obraču pa še ne vem. Ampak majbi res jutri zjutraj Julija, dans pa kej druzga. Mal me smernik skrbi, k zmeri s stisnjenimi zobmi čakam, kdaj zaružim.

10 month ago   Kavs

A je kdo v marini juliji? A piha kej?

10 month ago   Kavs

No sej zato sm pa vprasal, da ne bi gledal v luft kot tele v nova vrata. ;)))

10 month ago   Kavs

Po izkusnjah, zna drzati ta bohinjska napoved?

10 month ago   Kavs

Bil včeraj v Bohinju, sam sebi bi si prestrelil koleno, ker sem se nekje zadržal in sem taglavno zamudu. No spot poznam, šel sem na naklovo glavo, kjer je vseeno bolj pihal kot dol. Vsaj videt blo. Ampak k sm se spravu v vodo je ravno nehal taglavno in so ostali šli ven. Pa drugič boljš, tko to pač je. Sem pa na koncu priplaval ven zadnjih 20 metrov ker je bila 0.

10 month ago   Kavs

Bom jutri probal sreco pa da vidmo kaj bo. Bojim se edino guzve, k je se sezona. Cmo videt. Bo pa izlet, ce ne bo vetra. ;)

10 month ago   Kavs

Kako je s surfarijo na Bohinjskem jezeru? Se da kje do vode prist pa parking?

10 month ago   Kavs

Z mejo ni problema. Za spat pa ce mas avtodom ne vem, v avtu te najbrz ne bodo nasli. ;)

10 month ago   Kavs

S cim (kje kupiti) zalimati neopren? Na vampu mam eno crto, pa podlpat od cevljev moram sanirat k mam dve zarezi

11 month ago   Kavs

Najdu S je manjsa.

11 month ago   Kavs

Kaksna je razlika med 4 in 4S a kdo ve?

11 month ago   Kavs

Katero uro priporocate? Imel sem Garmin Vivoactive HR, pa ga je zgleda voda zdelala.

11 month ago   Kavs

A ima kdo izkusnje z autokampom No 1 na Bolu? Se da it s kampa na vodo, al je treba na drugo stran zlatnega rata?

11 month ago   Kavs

Rampo na punatu so popravli. Je pa nižja za malenkost. Originalna mi ni drsala po strehi, zdej imam pa lepe markerje na njej. Tako da posebna zahvala brihtnežu, k je mislu da bo z nasilno odstranitvijo kej rešu.

11 month ago   Kavs

Na Punatu klici 0038598313390

12 month ago   Kavs

Policijo sm vidu, ma nism vedu. Niti nism vn nc se hodu. Ja upam da k popravjo (ce) ne bo kak cm nizja ;)

12 month ago   Kavs

Punat. V vednost. Jst sm se skor nasankal k sm hotu ze z maxijem prist, k je bolj komot.

12 month ago   Kavs

Kako je z Italijo, se lahko gre v Julio? Ne spremljam teh zadev kej dosti v zvezi s prepovedmi.

1 year ago   Kavs

Ja in kje je ta parking?

1 year ago   Kavs

V cetrtek sem v Seci zgubu quick plasticen fanatic vijak za smernik, nekje na poti od parkirisca do plaze. Ce ga je kdo najdu bi ga bil zelo vesel.

1 year ago   Kavs

Sej sem se narobe izrazil. Do 8.0 Tud petka se najde vmes, sam po takmu premoru, ne bi blo lih lustn ceb jo rabu. Cmo vidt. ;)

1 year ago   Kavs

Po izkusnjah jutri Izola ali Zusterna, bo kej? Jadro mam 8.0 ma kile tud. ;)

1 year ago   Kavs

link Zato sprasujem. A je preklicano pa nism nikol preverjal.

1 year ago   Kavs

Pa kako je zdej s prepovedjo teh športnih aktivnosti v Izoli? A kdo kej teži?

1 year ago   Kavs

Pogs: Stanje je bilo ZELO RESNO ze za stanje pusta - 20 februarja. Koliko vas je od takrat tako resnih? Jaz sem. In ce bi bili vsi, bi zdaj lahko vsi surfaci surfali, tko pa se nam eni godi krivica, ker se je cela Slovenija gonila okrog, ki da ni nic 1 mesec. Tko da jst zaradi lastne varnosti nisem sel na vodo. Zarad klovnov, ki jih opisujem pa na Hrvasko niti ne morem. Tko da te stvari so relativne. Imam pa celo dokaze, da ro resno jemljem ze od takrat, ce bo kater brihtn. Cancel obiskov Italjanskih poslovnih partnerjev, racuni s trgovin,.... Tak da zej bit pameten ko je ze too late je malo vn. S stalisca karantene, tam sredi vode je kar OK!

1 year ago   Kavs

Tako je. Kar opazam surfarji kr dost sami prihaja l na spote. Tako da s stalisca ‘karantene’ to ni nben problem. Poskodbe so riziko ja. Kar me pa res moti je to, da so smucarjem pustil v grupicih hodit in gangbangat v dolomitih, k je blo ze jasno da je vse okuzeno. To pa me moti. Naj napisejo se njim kazni za nazaj. Ker s stalisca zdrave kmecke pameti je problem druzenje ne pa aktivn life. In pijancevanje po kocah z izgovorom smucanja pac ni samo ‘aktivn life’. In to je pac neposteno. Unfair do tistih, k se ze tko drzimo nekih higienskih standardov!

1 year ago   Kavs

V Izoli bi bilo za vecja jadra. Jst sm zal brez opreme ;)

2 year ago   Kavs

Hvala za info. Soce je nekaj (zivim skoraj zraven), tako da zna biti kaki slalom. Najbrz da bom zjutraj startal in prisel pogledat v MJ ce bo OK. Najvecje jadro imam 8.0, tako da za moje kile nekaj more vlect. Drugace la dalje proti Seci, ce bo kaj vec na merilnih mestih kazalo.

2 year ago   Kavs

A v Juliji se na jugo kej da? Če ja, kakšen je kej val? Mi je 1 uro bližje, sicer če ni nič lahko šibam naprej in zamudim, še tisto kar bi blo (bo)... )))

Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.