flaka

Forum - Vetercek.com

Tema: Vetercek na Internet explorer

David    [ 5 year ago]

Lep pozdrav,

Stran je zelo dobra zato sploh ne vem ali bi to vprašal ali ne ampak vseeno. Še vedno najraje uporabljam Internet Explorer in se tekst v forumu raztegne v eno vrstico (spodaj pa se ne pojavi drsnik). Tudi na prvi strani se mi prekriva. V Mozili je OK.

Ali je Explorrer res tako zastarel in samo še za pozabo?

Hvala.



jaka87    [ 5 year ago]

Zdravo.

Čisto prav je, da si vprašal, še bolj prav je da si za to uporabil forum, saj tako morda prihranimo muke tudi komu drugemu.

Stran za grafični prikaz in prilagoditev velikosti uporablja framework ki bazira na flexbox-u. To sicer ni povsem nova tehnologija (nekje od 2011 naprej) in večina brskalnikov to čisto lepo podpira.

Tako kot na nekaterih drugih področjih je tudi tukaj IE izjema in ne podpira v celoti. Kateri brskalniki podpirajo flexbox lahko najdeš na https://caniuse.com/#feat=flexbox


Po moje bi bilo fino čimprej zamenjat in se navadit na kako alternativo. Pa ne zato, da ti bo veterček delal (čeprav je lahko za koga tudi to faktor) ampak tudi zaradi prikaza drugih strani in predvsem zaradi varnosti.

LP

David    [ 5 year ago]

Lep pozdrav,

Hvala za hiter odgovor. IE me res heca tudi drugod, tako da se bom moral končno posloviti od njega. To je sedaj pika na I.

Hvala in LP.

Strani: 1   
Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.