flikka

Forum - Vetercek.com

Tema: Lastna vremenska postaja

jaka87    [ 5 year ago]

Najprej hvala vsem ki ste izpolnili anketo. Glede na zimski čas je bil odziv večji kot sem pričakoval…


Izkazalo se je da, bi 76% uporabnikov raje videlo če bi se namesto nagradne igre denar porabil za izgradnjo infrastrukture se pravi vremenske postaje in podobno. Na moje presenečenje je bilo nekaj posameznikov, ki so bili mnenja, da bi to moral jaz zagonit. Me veseli da cenite moje delo :)


Pravtako je visok % (85) uporabnikov ki bi tudi finančno prispevali za nakup postaje. To je bilo v teoriji :) Kako bo v praksi bomo še videli :)


Pri vprašanju ali naj denar pobiramo z donacijami ali z letno naročnino so bila mnenja še najbolj deljena pa vendar so z 77 % prevladale donacije. Kar je tudi nekako najbolj smiselno, saj tako lahko uporabniki odločajo, za vsako postajo posebej kje bi podprli postavitev in kje ne.


Idejo o lastni postaji sem imel že dalj časa, vendar že vse od začetka vidim največjo težavo v vzdrževanju same postaje. Tega sicer najbrž ni veliko pa vendar je verjetno občasno treba kaj resetirat. Torej fino je imeti nekoga v bližini, ki bi lahko šel preverit stanje. No ko sta Oliver in Luche do mene prišla z idejo o postavitvi in konkretno lokacijo sem seveda zagrizel. Nekaj časa je trajalo preverjanje vseh razpoložljivih opcij - zanimivo da avtonomne postaje kar dosti proizvajajo in sicer pri nas na hrvaškem in madžarskem. Škoda le glede projekta Pioupiou, ki bi bil kot nalašč za nas pa vendar sem izvedel preko Vaclava iz Windguru-ja da imajo neke mučke v podjetju. No cena pslovenske postaje je 650€ + DDV se pravi slabih 800€, kar je še najceneje v primerjavi z konkurenco. Moram pa še naredit detaljno primerjavo… Potem je še cca 30-40€ stroškov z sim kartico na letni ravni. Predvidena lokacija je Sv. Ivan (Umag) bolj natančno lahko povr Oliver. Kak evro je še v blagajni, bomo videli kako bo s sponzorji, nekaj bo pa verjetno treba zbrat.



Rekreator    [ 5 year ago]

Carsko( za cel komplet vetercek.com)! Hvala za trud in veliko dni na vodi v 2019 in črtic želim tebi in vsem, ki prispevate, da je stran živa-hna.

Lp

Andrej

slashrsm    [ 5 year ago]

Hvala za vse Jaka!

Ajde punce in fantje, dajmo zdaj pokazat da nam je ta stvar pomembna in zbrat teh par 100€. Predlog za naslednjo lokacijo: Izola.


Vse naj v 2019 vsem.


JAnez

tadebu    [ 5 year ago]

Pripravljen sem poravnati 30 - 40 Eur na letni ravni za SIM kartico !!

tadebu    [ 5 year ago]

Pa še 100 Eur doniram za postajo v Izoli !!

slashrsm    [ 5 year ago]

Jaz tudi doniram 100€ za postajo + nekaj na letni ravni za tekoče stroške. Prav tako sem pripravljen postaje v svoji bližini (nekaj 10 km vožnje iz Lucije) fizično počekirati če bi bilo to potrebno.

Luche    [ 5 year ago]

Tudi jaz sem zraven z denarjem in delom!

Strani: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   
Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.