freestyle

Forum - Vetercek.com

Tema: [BETA] - notifikacije v Viber-ju

jaka87    [ 4 year ago]

Do sedaj smo imeli android aplikacijo, kjer lahko nastavite alarme ter notifikacije. Aplikacije zadnje čase zaradi večkrat omenjenih razlogov kaj dosti ne razvijam, ampak stvari kar dobro delujejo. Za uporabnike iOS do sedaj ni bilo kaj ponudit. Večkrat sem tudi ponudil pomoč, če bi se kdo lotil tega projekta, da bi izdelal aplikacijo pa ni bilo kandidatov.

No te dni sem razmišljal kako bi lahko samo funkcionalnost nadgradil tako da bi delovalo tudi na iOS. Najbolj enostavna rešitev bi bila pošiljanje SMS-ov, vendar bi bila to plačljiva storitev ker SMS-i nekaj stanejo. Razmišljal sem tudi o push notifikacijah, na koncu pa sem se odločil za implementirati obvestila v program Viber, ki ga mnogi že sedaj uporabljate. Ta deluje na vseh platformah - desktop, android,iOS...

V nastavitvah https://vetercek.com/nastavitve.php  pri dnu najdete QR kodo, ki jo skenirate Pod QR najdete unikatno besedo ki jo sestavlja številka @ ter vaše uporabniško ime. To besedo nato pošljete botu nazaj pa dobite povratno sporočilo, da je povezava med Viberjem in vašim računom uspešna.


Nato lahko odprete https://vetercek.com/alarm/ ter si nastavite notifikacije. Pazite da izberete pravilno vrsto notifikacije, dneve, ure itd.  Na tem mestu lahko urejate tudi obstoječe alarme, ki jih imate nastavljene na android telefonu. Nastavi se lahko tudi mail obvestila.

Strani: 1   
Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.