freestyle

Forum - Vetercek.com

Tema: Vremenska postaja Izola

jaka87    [ 4 year ago]

Sedaj pa zares. 

Uprava za pomorstvo je izdala dovoljenje za postavitev postaje. Komponente imam že pripravljene, z Janezom samo še določiva en termin in gremo v akcijo. Malo me še zdravje zeza ampak upam da se bo to popravilo v prihodnjih tednih. 

Nekako sem planiral glede na buđet da bi morda šlo postavit 2 postaji na leto vendar se to letos težko izide. Za sam razvoj sem porabil več sredstev kot sem predvideval, tudi manjše okvare so bile predvsem zaradi strele, pred kratkim sem dobil že 3 verzijo vezja, ki bo (upam) dokončno rešilo težave. 

Tudi sam montažni drog, ter stojalo za pričvrstitev na betonski steber v sv. Ivanu je koštalo več kot sem predvideval. Treba je še povedati da je Luka poleg svojega časa dal tudi polovico za ogrodje za kar sem mu hvaležen.

Ko smo omenjali postajo v Izoli vas je nekaj obljubilo, da bi  primaknili kaj  zraven. Torej če si kdo lahko odtrga kakšen € bom vesel, fino bi bilo da pridemo vsaj do pozitivne 0 da ne zalagam iz svojega žepa. V nasprotnem primeru bo pač nekaj časa minus, dodatne postavitve postaj pa začasno ustavljene dokler ne bo dovolj sredstev.


slashrsm    [ 4 year ago]

Ajde Veterček community. Dajte prispevat! Ne veste kako? https://vetercek.com/donacije.php

Zdaj ni več izgovorov!

thejan    [ 4 year ago]

Evo, sem nakazal nekaj malega, Izola ni ravno moj home spot ampak vsaka postaja šteje :) Čestitke za pridobitev dovoljenja. Zdaj bi moralo biti samo še dovoljeno izven kopalne sezone parkiranje za srfače kje bližje punti :)

Xp-ert    [ 4 year ago]

Bravo ekipa. Upam, da bo kmalu vsak bolj obljuden spot dobil kvalitetno postajo.

Dajte se potruditi s kakšno donacijo, saj vam veterček.com vsakodnevno prišpara kar nekaj časa, ki ga bi porabili za klikanje po 10 različnih napovedih/podatkih.

blaz57    [ 4 year ago]

Evo Jaka moj prispevek donacija(kitestore.eu@gmail.com)tudi narjen... za naslednjo postajo pa spet

jaka87    [ 4 year ago]

Ful hvala vsem ki ste donirali! Zbrali smo skoraj ves potreben denar.

Sedaj je treba samo še postavit postajo. Če bo moje zdravje dopuščalo, bo to najbrž proti koncu naslednjega tedna. 

jaka87    [ 4 year ago]

Mogoče lahko kdo od lokalcev napiše če ste kaj pogruntali glede postaje. Blaž je že napisal, da ima občutek da smer maestral kaže premalo... oz da je na vodi vetra več. Recimo zdajle gledam je skoraj povsod 0 Izola pa dobro špona. Podatki so tudi zelo primerljivi z bojo ta trenutek. Tako da ENE pomoje točno kaže...

Strani: 1   
Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.