CHAT
Prijava    Registracija
2 week ago   mihi

Jajzi, kontaktiraj me na PM.

3 week ago   mihi

Sej še ni konec dneva

1 month ago   mihi

V Martinščici piha super jutranja termična burja. Včasih malo refulasta včasih pa čisti kič. Vsekakor se je vredno tudi zapeljati do tja čez pol otoka na dobro napoved.

2 month ago   mihi

Cifro noge mam 45, če kej pomaga...

2 month ago   mihi

Hahaha. Je pa res, da so najslajše surferije vedno kadar nimam časa, pa ga pol nekako najdem. 😉

2 month ago   mihi

MTB, čisto logično, jaz nisem imel časa 😁

3 month ago   mihi

V kero smer pa piha, za gor al za dol?

3 month ago   mihi

In vendar ni bilo prehodno! 😀

4 month ago   mihi

Hvala!

4 month ago   mihi

Živjo, kaj moram narediti, da se v reportu prikažejo še GPS podatki? Kam se jih naloada? Hvala!

5 month ago   mihi

Ena takale plutajoča rastavracija se je enkrat pasla v piranskem zalivu. In ko so bile ribe pečene, olje fuk čez palubo, da je pol Piranskega zaliva smrdel po zažganem olju pička jim materina. Videl v živo, sem se hotel še kregat, pa je prelepo pihalo.

7 month ago   mihi

Posnetek je neobdelan, predvsem pa v njem ni poziranja in nastopanja, saj nihce ni vedel, da nas snema. Zasačeni med spontanim uživanjem.

7 month ago   mihi

V nedeljo smo se štirje slalomaši naključno zbrali v Punatu. Med 10h in 13h uro je pihal prekrasen jugo moči 13 - 20 kt . Nevedoč, da nas nekdo snema z dronom je nastalo tole: link

9 month ago   mihi

Sam nekih maratonskih (daljsih od 2h) plavalnih izkusenj k sreči še nisem imel, zato gre moje ozavescanje na račun opreme. Večkrat sem že žrtvoval velik del lepe surferije za reševanje surferjev, ki so nastradali zaradi malomarnosti. Kontrola opreme in periodicna menjava kriticnih elementov se mi zdi bistvenega pomena za varno surfanje. Res je, tezgo je predvideti kdaj bo vsekal jambor, ampak, če imamo že v osnovi prastar jambor po možnosti v jadru ki mu ne paše, je možnost, da se bo v mejnih pogojih zlomil toliko večja. Zglob!!!! Zglob bi po mojem mnenju vsak surfač, ki naredi več kot 30 dni na leto moral menjati enkrat letno, pregledati pa na vsaj 5 surferij. In NE, 11 let star zglob NI VAREN, tudi če je bil rezerven in je se kot nov. Glave lokov, trapezne zanke, vijaki spoji... to so stvari ki jih je treba pregledovati in vzdrzevati, sploh kadar se podajamo v konkretnejše razmere, kot so močan veter, offshore pogoji, velika oddaljenost od obale, močni tokovi. Pregledujte svojo opremo, saj malomarnost lahko spremeni še tak užitek v nočno moro!

9 month ago   mihi

Jaka, opazil sem, da pri reportih kjer uporabniki objavijo track spodaj piše tudi hitrost v kt/km. Glde na to, da je hitrost v vozlih bi bilo bolj smotrno, da bi bila razdalja v navtičnih miljah, torej kt/nm.

9 month ago   mihi

Tukaj lahko pogledas, nisem pa bral kaj in koliko je napisano. link

9 month ago   mihi

Nimam dostopa do konpa, ce ti ne odgovori kdo drug ti napisem v nedeljo.

9 month ago   mihi

Ja, track se filtrira, max pospesek med dvema tockama je omejen.

9 month ago   mihi

Za GPS speedsurfing so v zadnjem času "uradne" naslednje kategorije: 2 sec max, 5/10 sec, alpha 50m, naut. Milja, 1hr, distance. Ce bi ze vlekel podatke iz tracka bi bilo mogoce smozerno razmisljati v tej smeri.

10 month ago   mihi

Janez, tudi kasneje ni bilo veliko bolje. Med 18h in 19h je pojačalo za posamezne glise potem pa spet spustilo.

10 month ago   mihi

Živjo, mene pa zanima zakaj so podatki za Preluko nasrani po poljubnem časovnem razmaku od 5 do 30 minut? A imam to jaz kaj narobe, je napaka na Veterčku ali jih v takem zaporedju oddaja postaja? Hvala!

10 month ago   mihi

Jači tlači! link

1 year ago   mihi

A z zajtrkom ali brez?

1 year ago   mihi

Sej za na teraso znanje niti ni toll pomembno, kot to, da ga dost neseš!

1 year ago   mihi

A slikovno ali vetrovno?

1 year ago   mihi

Meni aplikacija pravi, da sem se čisto ok navozil....

1 year ago   mihi

Everts je verjeto vozil tamalo 8.6 jadro....

2 year ago   mihi

A ma razen Aljota še kdo čez 160?

2 year ago   mihi

Ribič cel dan za 8.4, zjutraj na polno, popoldan na štriku. Obenem bi se še zahvalil lokalcu Timu z gumenjakom za pomoč pri reševanju. Hvala!

2 year ago   mihi

Thejan, 50,00% bo!

2 year ago   mihi

In kako naj se mlajši uporbnik kaj nauči, če se ne bo 10x fajn nategnil? Sorry, surfanje ni računalniška igrica. Loading Preluka for tomorrow...67%....hahaha.

2 year ago   mihi

Hahahaha, jutri pojdi v Preluko 76,8 %.....bolano!!!Nakaj je naresti algoritem iz zanimanja, drugo je dati to v javnost. Surfač, ki si ni sposoben napovedati Preluke za naslednji dan ni vreden niti S-ja. Naj si kupi motor in gre na motozbor!

2 year ago   mihi

Dejansko je bilo med 6:20 ter 7:30 popolnoma konstantno in na polno po celi širini, po 7:30 pa je veter postal luknjast, kar je lepo razvidno iz tabele. LP Mihi

2 year ago   mihi

V soboto sem bil v Preluki in če primerjam podatke iz nove postaje in jih primerjam z dejanskim stanjem na vodi se popolnoma ujemajo. Gledano iz vidika slalomaša, ki vozi precej izven zaliva.

3 year ago   mihi

Jap, danes res ni bilo gužve...

3 year ago   mihi

Jap, lahko jo samo sanjaš

3 year ago   mihi

[Seča] Jadro: 8.4m² ( Deska 120 ). Vćerja popoldan res fantastična burja pri Ribiču, konstantna, razpihana preko celotnea zaliva. 8.4 na polno do onemoglosti.

3 year ago   mihi

Vćeraj popoldan Ribič za 7.0 slalom full power. Kar pestro.

3 year ago   mihi

Tudi 8.4 in 120 je še vleklo...

3 year ago   mihi

Pri ribiču danes po 14 uri perfektna burja za 8.4. Popolnoma jasno in poletnih 17 °C - Kič!

3 year ago   mihi

Jap, fina easy burjica

4 year ago   mihi

PWA je zakon. Prav rad pogledam kako niso nič vozili ko pridem domov brezproffitno nasurfan!

4 year ago   mihi

Jap, res je bila bolj žalost..........pridet v pisarno nasurfan do onemoglosti!

4 year ago   mihi

Hjah, včeraj se mi ne zdi, da ti je bil ravno prevelik!

Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.