CHAT
Prijava    Registracija
2 week ago   mihi

Boste pa dons naprej. Glede na zasedbo ne vidim težav, da tja do konc dopusta problem ne bi bil vsaj delno rešen. 😂

4 week ago   mihi

En šestorček zase in za sotrpine naredi čudeže v takih primerih. Če pa Že nima učinka na jakost vetra ima pa super blagodejne učinke pri tolažbi. Zgrešit ne moreš. 😁

2 month ago   mihi

@surfer2 Hvala!

2 month ago   mihi

Mi lahko kdo razloži kakšen namen ima to čudo?

2 month ago   mihi

Dvomim, ker sem sestavil šele popoldan, pa tudi štartali smo na drugi strani zaliva.

2 month ago   mihi

Pozno popoldan pa do večera se je v Girenici lepo razpihalo.

3 month ago   mihi

Haha, Janez, ob taki vremenski situaciji se vsakič z nasmehom spomnim podobne iz pred 15 let, ko sva sama predolgo vztrajala na lepem jugu, čez 2 minuti pa tiščala vsak svojo opremo pod vodo, da nama jo sunki burje ni iztrgala iz rok. No, čez 10 minut je toliko popustilo, da sva se lahko evakuirala na kopno. Eden tistih trenutkov, ki nam dajo nove izkušnje in se zapišejo globoko v spomin! ☺

4 month ago   mihi

A sem kej zamudil? 😄

7 month ago   mihi

Temperaturo zraka skalibrirajte na +10, hvala! 😊

7 month ago   mihi

V zadnjem tednu je bila v Ljubljani poleg ostalih stvari ukradena tudi sledeča WS roba. Glede na to, da so ostale stvari ( kolesa, sup,...) našli tega pa ni bilo zraven se predvideva, da je bilo že prodano. Če kdorkoli kaj zasledi bi bilo super. Neoprenska obleka ion jewel element overknee 3/2 Podaljsek north sails sdm Ppdaljsek rdm Rokavice quicksilver Neoprenski čevlji 38 št 2x Zglob 2x Trapez north sails zenski roza barve Se en neopren Trak neopenski ion za glavo Smernik mistral Vse skupaj je bilo v prozorni škatli

8 month ago   mihi

Glede na to, da so podatki precej izenačeni s postajo Portorož sklepam, da je še na remontu.

8 month ago   mihi

Načeloma je ob taki situaciji cesta na standardnih mestih kar lepo zalita. Če veš kje poteka cesta se sicer da peljati, vode do cca 20 cm, vendar plavajo deske z žeblji in vejevje in je občutek malo neprijeten. Pa zajle od ročne tudi niso najbolj navdušene pomoje .

9 month ago   mihi

Sem jo videl, ko so jo prav počasi šlepali v marino. Okrog 14ih je tako kazala veter v Portoroškem zalivu. Podatki so sicer kar solidni, dejansko stanje pa je bila ena obupna refuljada.

9 month ago   mihi

Z veseljem prebral, bravo!

10 month ago   mihi

Uf, res sem se hecal. Predvsem na račun 2,6 kt, ki jih je kazala, ko sem prvič pogledal meritev. V točnost meritve ne dvomim!

10 month ago   mihi

Super, bravo! samo neki ne štima, premalo kaže! 😁

11 month ago   mihi

Seveda pričakujemo med lovilci vetra tudi toliko interne solidarbosti in bodo recimo wingerji odstopili parkirna mesta bliže spotu surfačom, ker imajo tako neznosno količino štoraste opreme. Pač cisto po principu, kot se na avtobusu odstopi sedež statejšim. 😁 😁

11 month ago   mihi

Skladičšenje in logistika štoraste surf opreme sta pač velik in pomemben del surfaškega llifestyla in ga dopolnjujeta in delata posebnega.. Tukaj se ne gre za "več ali manj prostora", ampak za "si ali pa pač nisi" 😉

1 year ago   mihi

@Miki Jordy 😁

1 year ago   mihi

Čist prav ti je Janez, kaj pa zvezdice gledaš.... 😝

2 year ago   mihi

@tadebu To bi bilo super, prosim poklici me 0 3 1 8 0 2 5 8 8 Tnx!

2 year ago   mihi

Če gre kdo v preko vikenda v Preluko in bi bil pripravljen nazaj grede pripeljati še en jambor bi mi zelo prav prišlo.

2 year ago   mihi

Za začetek vprašaj, če razen da bone sprejemajo pa listke pišejo tudi kdaj pogledajo kašen svinjak imajo na vodi , pa kdo za to odgovarja!

2 year ago   mihi

A kdo ve, kdo je pristojen za odgovor, od kje izvira oljni madež, ki se že 3 tedne svaljka po Piranskem zalivu in ga ne odnese ne burja ne jugo, kar pomeni, da ima kontinuiran izvor.

2 year ago   mihi

Jaz sem 2x, pa mi ni bilo vseč ...

2 year ago   mihi

O super, vprašam, če je stvar še aktualna in javim. Hvala!

2 year ago   mihi

Gre kdo proti Pelješcu te dni in bi bil pripravljen prepeljati še eno jadro in jambor?

2 year ago   mihi

Ti bi imel lahko zapis tudi na eno minuto, pa bi bilo še vedno zadostno število točk 😂 😂

2 year ago   mihi

Jaz imam izkušnje s prenosnim tušom zase in je super, za opremo pa .... čimprej spet namočt!

2 year ago   mihi

Na srečo je! 😜

3 year ago   mihi

Ne greš .... in slišiš. 😊

3 year ago   mihi

Tadebu, sej daš tamalga 8.6, če je premočno...

3 year ago   mihi

Jajzi, kontaktiraj me na PM.

3 year ago   mihi

Sej še ni konec dneva

3 year ago   mihi

V Martinščici piha super jutranja termična burja. Včasih malo refulasta včasih pa čisti kič. Vsekakor se je vredno tudi zapeljati do tja čez pol otoka na dobro napoved.

3 year ago   mihi

Cifro noge mam 45, če kej pomaga...

3 year ago   mihi

Hahaha. Je pa res, da so najslajše surferije vedno kadar nimam časa, pa ga pol nekako najdem. 😉

3 year ago   mihi

MTB, čisto logično, jaz nisem imel časa 😁

3 year ago   mihi

V kero smer pa piha, za gor al za dol?

3 year ago   mihi

In vendar ni bilo prehodno! 😀

3 year ago   mihi

Hvala!

3 year ago   mihi

Živjo, kaj moram narediti, da se v reportu prikažejo še GPS podatki? Kam se jih naloada? Hvala!

3 year ago   mihi

Ena takale plutajoča rastavracija se je enkrat pasla v piranskem zalivu. In ko so bile ribe pečene, olje fuk čez palubo, da je pol Piranskega zaliva smrdel po zažganem olju pička jim materina. Videl v živo, sem se hotel še kregat, pa je prelepo pihalo.

4 year ago   mihi

Posnetek je neobdelan, predvsem pa v njem ni poziranja in nastopanja, saj nihce ni vedel, da nas snema. Zasačeni med spontanim uživanjem.

4 year ago   mihi

V nedeljo smo se štirje slalomaši naključno zbrali v Punatu. Med 10h in 13h uro je pihal prekrasen jugo moči 13 - 20 kt . Nevedoč, da nas nekdo snema z dronom je nastalo tole: link

4 year ago   mihi

Sam nekih maratonskih (daljsih od 2h) plavalnih izkusenj k sreči še nisem imel, zato gre moje ozavescanje na račun opreme. Večkrat sem že žrtvoval velik del lepe surferije za reševanje surferjev, ki so nastradali zaradi malomarnosti. Kontrola opreme in periodicna menjava kriticnih elementov se mi zdi bistvenega pomena za varno surfanje. Res je, tezgo je predvideti kdaj bo vsekal jambor, ampak, če imamo že v osnovi prastar jambor po možnosti v jadru ki mu ne paše, je možnost, da se bo v mejnih pogojih zlomil toliko večja. Zglob!!!! Zglob bi po mojem mnenju vsak surfač, ki naredi več kot 30 dni na leto moral menjati enkrat letno, pregledati pa na vsaj 5 surferij. In NE, 11 let star zglob NI VAREN, tudi če je bil rezerven in je se kot nov. Glave lokov, trapezne zanke, vijaki spoji... to so stvari ki jih je treba pregledovati in vzdrzevati, sploh kadar se podajamo v konkretnejše razmere, kot so močan veter, offshore pogoji, velika oddaljenost od obale, močni tokovi. Pregledujte svojo opremo, saj malomarnost lahko spremeni še tak užitek v nočno moro!

4 year ago   mihi

Jaka, opazil sem, da pri reportih kjer uporabniki objavijo track spodaj piše tudi hitrost v kt/km. Glde na to, da je hitrost v vozlih bi bilo bolj smotrno, da bi bila razdalja v navtičnih miljah, torej kt/nm.

4 year ago   mihi

Tukaj lahko pogledas, nisem pa bral kaj in koliko je napisano. link

4 year ago   mihi

Nimam dostopa do konpa, ce ti ne odgovori kdo drug ti napisem v nedeljo.

4 year ago   mihi

Ja, track se filtrira, max pospesek med dvema tockama je omejen.

Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.