CHAT
Prijava    Registracija
1 week ago   hotsails

V kopru pripravljajo plažo, ki je skoraj 1km dolga. Glede na dejstvo, da je surf in kajt klub Žusterna v neposredni bližini držimo pesti, da bo to eden od primernih spot-ov. Je že kdo videl načrt kako naj bi ta plaža izgledala. Če ima kdo kakšen link.

1 week ago   hotsails


1 week ago   hotsails

Neglede na odlok sem že drugi dan na vodi in še nihče me ni ne opozoril še manj kaznoval. Za kajte vem, da ni alternative na izolo za windsurfanje je še drugih lokacij. Bodimo strpni in vse bo še OK. Danes imamo edini problem, da preveč piha. V izoli je ur nebes, takšen val že dolgo ne.

1 week ago   hotsails

Ali bo potrebno ponovno kalibriranje merilca vetra v Izoli, ker podatki kažejo 20knt a z 3.7m2 in 75l ni mogoče voziti no vsaj, da bi bilo zabavno!

4 month ago   hotsails

Sicer dobra besedna igra 🏆

4 month ago   hotsails

Jaka zakaj si parkiral ob morju? Od tebe bi pričakovali, da si na tekočem z vremenskimi razmerami!

5 month ago   hotsails

Jaka ti že veš, kako kompleksno mora biti. Sem samo razmišljal na glas, da bi mogoče bilo ceneje zaposliti bojničarja (svetilničar). Hecam se, ker sem samo slovenček in se držim nacionalnega športa - kritike in sem neučakan ob prognozi. Vsem nam tvojim zvestim sledilcem želim te dni veliko zabave na morju. In ne pozabimo " safe first"

5 month ago   hotsails

V Sloveniji imamo najbolj servisirano bojo na svetu. Operativna je pa bolj malo 😒

11 month ago   hotsails

To bo 4. Dan v Izoli. Za 5-ke odlično

1 year ago   hotsails

Kaj upa kdo kaj napovedati za jutrišnji jugo? Je realno pričakovati kaj v dopoldanskem času?

1 year ago   hotsails

Barkovlje dale 2h precej zrefulane burje ob 9ih začelo popuščat. Prisotni vsega 10 kos, ki smo uživali v nezoranem terenu 😁

1 year ago   hotsails

Oprema res trpi

1 year ago   hotsails

6.00 start Barcole se vidimo

Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.