CHAT
Prijava    Registracija
1 week ago   az

jaka87, me lahko kontaktiraš ob priliki?hvala! az

2 week ago   az

Hvala za odgovor (ostalo po mailu).

2 week ago   az

Imam vprasanje za skrbnika: bi želeli postaviti merilno mesto v Miljah - Punta Olmi in v Barkovljah, (podobno kot v Stupicah), kakšen je postopek? Hvala!

2 month ago   az

Gradež danes top za 4,0 ali manj, refuli znosni …top dan (rider Roby C.)

2 month ago   az

Jutri bodo postavljeni boji na morsko miljo v Barkovljah in kdor želi lahko pride se primerjat z Dankerbeckom …

2 month ago   az

Morda bo koga zanimalo: B.J. in Red Bull ekipa v Barkovljah

3 month ago   az

Jaka hvala za postajo na Stupicah, brez nje bi včeraj izgubil odličen surfaški dan; kot pojasnilo je že res, da kaže postaja nekoliko manj (sam bi ocenil za cca 8 vozlov ob upoštevanju da včeraj povsod na obali v Stupicah je manj pihalo precej manj kot v kanalu), ampak kot Barkovljan lahko tudi rečem, da podobno velja recimo za Barkole …

1 year ago   az

Marina Julia pred pol ure

1 year ago   az

V tem času,v principu,na Gardi precej slabše piha ina severnem delu jezera ni več izrazite jutranje in popoldanske termike ob stabilnem vremenu.

1 year ago   az

Najbolje bi bilo pisat pismo na pristojna ministrstv za Okolje in za Promet ter v vednost na Občino Piran in Okolje ter jih uradno vprašati kar je Krsurf odlično izpostavil.

1 year ago   az

Glede parkinga pri Ribiču je situacija v zemljiški knjigi trenutno taka: nasip jima v trajnem najemu komunalno podjetje občine Piran “Okolje”, cesta oz dostop do parkirišča in plačljivo parkirišče so v lasti Občine Piran, za notranjo polovico parkirišča pri travniku ima gostlna Ribič urejeno najemno pogodbo, polovica parkirišča pri obali pa je tudi v lasti Občine Piran in ni razvidno ali ima ta gostilna Ribič pravico do omejitve parkiranja.

1 year ago   az

Optimalno jadro za Barkovlje brez camberjev je 4,8 (jutranja termika) oz. 4,2 (burja) z camberji in slalom desko pa od 5,6 do 7,8 (odvisno od teže, znanja in ure) ...

1 year ago   az

Je kdo morda pozabil surf obleko na drevesu danes v Barkovljah?

1 year ago   az

Najbolje piha pri kamping Umbramare (letos zaradi Covida zaprt) - Spiaggia lunga. Svetujem kak kamp v bližini oz v sredini tega zaliva. Sam sem bil v Viestah vsaj 15 tako da lahko potrdim da je spot izjemem, sploh z jesenskim jugom ... za maestral se pa sezona bliže koncu, je pa ok tudi z tramontano ( alla burja...)

Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.