CHAT
Prijava    Registracija
1 year ago   Xp-ert

@mp točno to! Komu bi pa ti dal denar, če ne bi imel pojma? Tisti stvari, ki je lepša ali tisti, ki je bolj uporabna? Uporabnosti pa itak ne bi mogel ustrezno preverit, ker nisi usposobljen za njeno uporabo. @jaka87 Očitno sta dve in tako kot izgleda na prvi pogled je tale letalska. Prej sem vedno mislil, da si ARSO izposoja nekaj podatkov od letalske pa očitno ni tako. Predlagam, da nekaj časa delujeta obe, da vidimo kakšna je razlika, ker smo na staro navajeni. Ta druga ima očitno boljši update rate in tudi ne izpade po vsakem močnejšem vetru tako kot ARSO-tova.

1 year ago   Xp-ert

Vse gre v smer cfd (colors for directors) oz. po naše bvš (budale vole šareno). Jaz sicer nimam težav z novim Aladinom, samo pogrešam repke na puščicah s pomočjo katerih si lahko natančneje razbral hitrost vetra. @jaka87 Ko bo kaj časa bi se Štajerci priporočali za parser za postajo z letališča, ki ima boljši update rate kot ARSO-tova. Link: link

Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.