CHAT
Prijava    Registracija
6 day ago   Mathos

Takole piše: "Začasno je prepovedano prehajanje iz regije s slabimi epidemiološkimi razmerami (iz rdeče regije v oranžne, razen 11 izjem)". Torej "iz rdeče regije v oranžne" - počakamo še par dni, cela Slovenija bo rdeča in gremo lahko kamor želimo! Ali pa se vsaj utemeljeno kregamo s policaji ...

1 week ago   Mathos

"Za uveljavljanje izjem so potrebna dokazila..." - jasno je, kako je za prehode med občinami, samo kako je pa z dokazili za pot v tujo državo? Ne rabiš nič, ali moraš dokazovati, da greš na vikend obirat kakije 😉 ???

1 week ago   Mathos

Jutri hitro v Italijo in ne vračaj se do novembra ... Mi že pakiramo

2 week ago   Mathos

V bistvu je to informacija iz druge roke. Menda se urejali cesto okrog hotela in je bilo treba za dostop do spota takoj na začetku Ližnjana precej daleč proti vzhodu in nato proti jugu, da prideš do spota z druge strani (poglej na Google Maps, samo ena možnost je). Pred leti smo se po teh cesticah poleti vozili z bicikli in takrat se mi je zdelo prevozno.

2 week ago   Mathos

@thejan Kaj češ, škura bura pa to. V Ližnjanu bo najbrž tudi cel zalivček pri pomolu rdeč. A kdo ve, če je "stara" cesta spet odprta, ali je še vedno treba naokrog čez njive. Ker po blatu bi znal to biti problem ... sploh za kakšen kamper.

1 month ago   Mathos

Pozdravlenji foil mojstri! Izkušen widsurfer (> 20 let wave, 90 kg) se glede na korona-razmere zanimam za prehod na foil in šibek veter. Kar nekaj vas ima MOSES foile, konkretno sem gledal kit Moses Vento 85 (krili 1550, 326). Deska bo predvidevam 130-140l. Kakšo mnenje o tem foilu, kje kupiti? Hvala, Mato

Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.