flaka
CHAT
Prijava    Registracija
4 week ago   Mathos

@jaka87 Poglej razlago napovedi za konkretne dneve, npr. s Shapeleyevimi vrednostmi ali pa LIME.

5 month ago   Mathos

@FacPrime Pravzaprav za oboje. Sprednje krilo 1500. Zaenkrat imam GA Matrix 7.2 in mi je preveč okorno. Imaš tudi kakšne izkušnje na smerniku - moj scenarij je 105l freestyle/wave deska za švoh veter.

5 month ago   Mathos

Ali ima kdo kaj izkušenj z jadrom Ezzy Cross (6.7)? Zanimam me predvsem low end.

11 month ago   Mathos

@Kenzzo Ali to pomeni samo windsurf? @az Kaj pomeni "strogo držati se pravil"? Ven iz vode pri prihodu/odhodu ladje, prepoved za kajte/winge, še kaj? Kje najdemo ta pravila?

1 year ago   Mathos

S katere strani oz kako pa se pride do brežiškomorskega spota? Na satelitu ga najdem, a katera cesta je prava?

1 year ago   Mathos

Itak bo prvi spodoben jugo tale valobran poradiral...

1 year ago   Mathos

@Miha88 Montana 950M, 258x95cm, vanjo gre vse za surf in družino . Mojo je Vidali še dodatno ojačal pokrov, ko sem mu rekel, da bom gor dajal deske. Dve windsurf deski in pedlarca ni noben problem, rabiš pa doolge gurtne in lojtro.

2 year ago   Mathos

@markopa Opisuješ Sardinijo vprašanje pa se nanaša na Sicilijo?

2 year ago   Mathos

@windskuk Tine, koliko pa je vode? In ločja?

2 year ago   Mathos

Kaj pa recimo Bug freeride? Skoraj identicne dimenzije kot redwing. Pa se slovenski proizvod je ... Ima kdo s tem kaj izkusenj? link

2 year ago   Mathos

@david Če imaš ročico od kakega drugega polomljenega loka, jo poskusi prilagoditi. Meni je šla od starega HPL loka lepo na northovega, le luknjo za štift sem malenkost povrtal. Pa še plastika je bistveno močnjejša. Sicer pa vprašaj v Surfshop LJ, če imajo v trgovini kaj polomljenega, dobiš morda celo zastonj. Lastna izkušnja.

2 year ago   Mathos

@davor Najhitreje in najceneje bo, če spodaj odrežeš-odžagaš in uporabiš daljši podaljšek. Krivulja jambora se ne spremeni.

3 year ago   Mathos

@davor Glede jamborja bo najbolje, da ga malo nad mestom loma lepo naravnost odžagaš in morda malo ojačaš (kakih 10cm karbona v višino, 2x okrog jambora), Če potem kombiniraš z daljšim podaljškom boš imel enake karakteristike krivulje kot prej. CAAS ti recimo lahko naredi 100% karbonski podaljšek do 45 cm dolžine (vsaj nekaj let nazaj je bilo tako).

3 year ago   Mathos

Oddano! Glej, da nam pošlješ izvod!

3 year ago   Mathos

Alternativno, ali se kot "tranzit" šteje, da greš, odsurfaš in se vrneš v 12 urah?

3 year ago   Mathos

Ob lepi vetrovni napovedi za vikend berem pogoje za prehod hrvaške meje (link Kot vidim, Hrvati razen PCR testa nimajo nobenih dodatnih pogojev (kot recimo dokazovanje namena potovanja). Lahko kdo to iz prve roke potrdi?

3 year ago   Mathos

Moj sodelavec pravi, da rabiš papirje in izgovore samo za SLO osebje na meji. Hrvati so mu (prejšnji četrtek) samo pomahali, za razlog in test pa ga sploh niso spraševali. Ima še kdo takšne izkušnje, ali je to le izjema? Drugače pa lahko tule pogledate, kako izgleda na meji 😊: link

3 year ago   Mathos

Ko sem jih prvič videl sem se kar valjal od smeha. Ko dvignejo foil izgleda, kot bi šel kuža lulat ob drevo. Drugače pa vozijo vedno vsaj po dveh foilih. enem na zavetrni strani in drugem na krmilu. Pa iz vode kar dobro skačejo...

3 year ago   Mathos

Ali kaj spremljate Prada Cup iz Aucklanda, NZ? Gre boje izzivalcev za Ameriški pokal? Noro, kako 25-meterske jadrnice na foilih pri 10 vozlih vetra letijo 30-40 vozlov, maksimalno pa tudi preko 50. Odlična reklama za foilanje in jadranje nasploh.Vse najdete na Youtube, tole so današnji povzetki: link

3 year ago   Mathos

Takole piše: "Začasno je prepovedano prehajanje iz regije s slabimi epidemiološkimi razmerami (iz rdeče regije v oranžne, razen 11 izjem)". Torej "iz rdeče regije v oranžne" - počakamo še par dni, cela Slovenija bo rdeča in gremo lahko kamor želimo! Ali pa se vsaj utemeljeno kregamo s policaji ...

3 year ago   Mathos

"Za uveljavljanje izjem so potrebna dokazila..." - jasno je, kako je za prehode med občinami, samo kako je pa z dokazili za pot v tujo državo? Ne rabiš nič, ali moraš dokazovati, da greš na vikend obirat kakije 😉 ???

3 year ago   Mathos

Jutri hitro v Italijo in ne vračaj se do novembra ... Mi že pakiramo

3 year ago   Mathos

V bistvu je to informacija iz druge roke. Menda se urejali cesto okrog hotela in je bilo treba za dostop do spota takoj na začetku Ližnjana precej daleč proti vzhodu in nato proti jugu, da prideš do spota z druge strani (poglej na Google Maps, samo ena možnost je). Pred leti smo se po teh cesticah poleti vozili z bicikli in takrat se mi je zdelo prevozno.

3 year ago   Mathos

@thejan Kaj češ, škura bura pa to. V Ližnjanu bo najbrž tudi cel zalivček pri pomolu rdeč. A kdo ve, če je "stara" cesta spet odprta, ali je še vedno treba naokrog čez njive. Ker po blatu bi znal to biti problem ... sploh za kakšen kamper.

3 year ago   Mathos

Pozdravlenji foil mojstri! Izkušen widsurfer (> 20 let wave, 90 kg) se glede na korona-razmere zanimam za prehod na foil in šibek veter. Kar nekaj vas ima MOSES foile, konkretno sem gledal kit Moses Vento 85 (krili 1550, 326). Deska bo predvidevam 130-140l. Kakšo mnenje o tem foilu, kje kupiti? Hvala, Mato

Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.