CHAT
Prijava    Registracija
19 hour ago   Kat

@matt ja na novem vhodu je bila postavljena rampa z omejeno visino, ce se ne motim 2.04. Upam, da nova ne bo nižja. Na starem vhodu je skala na sredini ceste.

1 day ago   Kat

@kavs en je rampo dol vrgel, je policija prsla na plažo.

1 week ago   Kat

@tademade odvisno ob kateri uri prides ... Rupa popoldan poves GSM stevilko in kje se bos nahajal, ob 5ih zjutraj ti pa samo osebno na hit pogledajo

1 month ago   Kat

jeeeee Hrvaška je zopet surfabilna, odprli so mejo, sam pofočkat se je treba na link

1 month ago   Kat

@mp to je bil sam hec, hladen zrak pride v zaliv najbrž iz bolj lokalnih hribčkov … v glavnem naj naši birokrati že nehajo komplicirat, jest rad volj pustim vse podatke, ma osebno jim pustim sam da me spustijo čez mejo

1 month ago   Kat

Preluka ne dela, ker vetra iz Snežnika ne spustijo čez mejo, bojda noče povedati kje se bo nahajal …varstvo vetrovnih podatkov … zaradi burje se ne ustvarja termika.

8 month ago   Kat

link meni zelo uporabna zadeva … imajo tudi v surf šopu

10 month ago   Kat

@rafkr se pravi standard Punat vse vse kar maš ;)

10 month ago   Kat

Je kdo morda na Punatu? Veter je/ni ?

1 year ago   Kat

Prav danes je v Preluki pihalo bolj izven zaliva (špura je bila naprej od plaže v campu, običajna slalomaška špura) kot v zalivu. Ampak to je bolj izjema kot pravilo

1 year ago   Kat

@MTB če sprašuješ zakaj Preluka danes ni delala … zato ker je bilo zvečer/ponoči v Bistrci oblačno, za jutranjo termiko je jasna noč eden od pogojev. DSNM postaja je porihtana, tudi to se splača pogledati zvečer (tam med 10 in 11 uro bi moralo začeti pihati, ko se zrak pod Snežnikom ohladi).

1 year ago   Kat

@JD mi smo obupal in sli domov ... na mostu in AC do Rijeke full piha, pra tako tud Treskavac na spotu pa nič

1 year ago   Kat

Na Punatu tud žalost ... rahel dež z občasnimi refuli upanja ....

1 year ago   Kat

Obiskala Flikko in odsla z novim jadrom

2 year ago   Kat

Preluka surfaci ... jutri ob 6.00 zaprejo izvoz AC Matulji/Opatija, zapora je predvidena do 1.11., iz AC bo treba en izvoz prej, pa cez Matulje.

2 year ago   Kat

M(r)ož je preluška legenda. Vedno nasmejan, nikoli me ni ogrožal, kadar ga ni, Preluka ni prava. Število, predvsem vikend agresivcev, pa se povečuje. Ne vem kaj tem wanna be surfačem dogaja? Smo v zaključnih slalomskih eliminacijah, privat špura, dokazovanje, mačizem ??? Se učim in nimam vsega pod kontrolo, rabim svoj »personal space«, ne pa dodatnega adrenalina. Morja je dovolj za vse .

2 year ago   Kat

Pogreša kod vrečo za smernik Mistral? Včeraj zjutraj je bila odložena v naš kombi v Preluki.

2 year ago   Kat

Super, dete skače od veselja ????????????

2 year ago   Kat

V sredo je bil na beli ograji v Preluki pozabljen ženski trapez ION JADE velikost S. Išče se posvojitelj . Dete je malček žalostna.

2 year ago   Kat

Punat ravno prsli, malo kaplja obcasno glisirajo slalomasi ...

2 year ago   Kat

Dons je bila top Preluka od 5.45 do 8.15, 4,5 m2 je bilo čist preveč zame in kr ni hotl nehat pihat ;)

3 year ago   Kat

MTB ti si bil s formulo? Morje je še toplo, zeblo me je samo v prste, ko se mi je zanohtalo sem prste namakala v morju (rokavice na prste niso najboljša izbira) ... neopren 5:4, poletni čevlji, kapuca. Zakaj pa ni pihalo, pa tudi meni ni jasno, saj je bila med morjem in celino velika temperaturna razlika?

3 year ago   Kat

Bo treba maloobmejni prehod Novokračine uporabljat ... 20 min čakanja (po osmi uri), ne skenirajo izkaznic in me tudi niso vprašal kaj prevažam v kombiju? So imeli pa Slovenci eno kolono (Hrvati dve) pa je bila zato gneča. Prometa ni bilo veliko. Lepa Preluka, 4,5 m2 na momente malo premalo. premalo .

3 year ago   Kat

Ob ca. 8, 8.30 je pršla na kafe lokalna surfačica in povedala, da je lastnik na rampi hotel parkirnino .. možno, da ga je potem minilo, ker je ni dobil, saj nikjer ni bilo nič napisano ...

3 year ago   Kat

Za Preluka user-je: V soboto si je lastnik AC Preluk zamislil parkirnino (40 kun) za tiste ki podaljšate do camp plažce

3 year ago   Kat

Dons je bila grozljiva Preluka ... kajtarji, slalomaši, droni ...

Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.