CHAT
Prijava    Registracija
2 week ago   Jakoxy

[Prasonisi]

1 month ago   Jakoxy

S 4 do 7 vozli pa je celo ogrožen naš žusterenski low wind king...

2 month ago   Jakoxy

Še en opomnik, upam da me Jaka ne vrže dol Spoštovani ljubitelji surfa, kajta, winga in supa,... Obveščamo vas, da Klub jadralcev na deski BUM Koper organizira v svojih prostorih sejem rabljene opreme. Vstop in prodaja je brez vstopnine in brez kakršnih koli komisijskih stroškov. Vsak lahko pride in prodaja svojo opremo - rabljeno in novo. Sejem bo potekal v SOBOTO 29.05.2021 od 11:00 do 18:00 ure v prostorih Centra vodnih športov Žusterna. Možnost brezplačne postavitve stojnice in prodaje tudi nove opreme. Vabljeni!

2 month ago   Jakoxy

Spoštovani ljubitelji surfa, kajta, winga in supa,... Obveščamo vas, da Klub jadralcev na deski BUM Koper organizira v svojih prostorih sejem rabljene opreme. Vstop in prodaja je brez vstopnine in brez kakršnih koli komisijskih stroškov. Vsak lahko pride in prodaja svojo opremo - rabljeno in novo. Sejem bo potekal v SOBOTO 29.05.2021 od 11:00 do 18:00 ure v prostorih Centra vodnih športov Žusterna. Možost brezplačne postavitve stojnice in prodaje tudi nove opreme. Vabljeni!

4 month ago   Jakoxy

Ja

1 year ago   Jakoxy

@surfer2 na črno v smislu da je uporabljal klubske prostore (travo, splav, vodo) brez da bi bil član kluba in brez da je plačal članarino...

1 year ago   Jakoxy

Kdo je surfal na črno danes v žusterni?

1 year ago   Jakoxy

Prepoved v izoli:

1 year ago   Jakoxy

link

Navodila

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.