CHAT   Prijava   Registracija
2 month ago   Vetrolovec

Da te mal potolažim, dobrih 6 mesecev nisem bil na vodi, ker sem v avgustu operiral razlit slepič in že itak to pomeni vsaj 3 mesce nič, ker pa sem imel kar neke težave pa do konc decembra nisem bil sposoben za na vodo. In ta najbol mrzlo sem spustil, zdej pa nisem mogel več čakat in sem se "strgal z verige"

2 month ago   Vetrolovec

MP, zamuuuuudu si! TOP Ližnjan, zame 4.6 in 97 l freestyle deska na 76 kg. Navozu 3 ure. Mraza ni blo, rokavice pa kar rabiš, čeprav sem jih vmes tudi snel (open palm) in kakšno špuro brez naredil, sam hitr nohta.

1 year ago   Vetrolovec

Windsurfing je gotovo zelo atraktiven šport in izredno zanimiv za gledat vendar za večino, ki ne surfa so vremenski pogoji preveč brutalni pa še tribune je verjetno na večini spotov težko postavit. Zato je zelo težko privabiti množice, ki bi cel dan sedele ali stale in gledale enojne pa dvojne eliminacije v izredno neprijetnem okolju. Zato tudi ni velikih sponzorjev ker zadeva ekonomsko ni zanimiva in to je vsa matematika, pa lahko govorimo o atraktivnosti gor ali dol.

2 year ago   Vetrolovec

Zgleda da bo kar velik dežja. Zna bit zelo spremenljiv veter.

2 year ago   Vetrolovec

A jutr pa burja?!

2 year ago   Vetrolovec

Uuuu, še cel mesec, dobr si, si težko predstavljam kolk si živčen, vsaj jaz bi bil ful.

2 year ago   Vetrolovec

Drgač pa, da bi reku gužva?! Ma kakšna gužva, če primerjamo s Preluko je blo skor prazno Zato letos sploh še nisem šel v Preluko čez vikend in verjetn tudi ne bom šel.

2 year ago   Vetrolovec

Jaz sem u nedelo v Ližnjanu od 12.00 do 14.50 vozu 4.0 na 100 l pri 77 kg in sem bil z izjemo slabih 10 minut ko je vmes okrog 13.30 mal spustil, skos u glisu. U glavnem TOP Ližnjan, pa zgleda, da bo že od četrtka dalje spet akcija.

2 year ago   Vetrolovec

Jutri MJ, za danes me napoved ni prepričala, za Ližnjan sem bil pa prepozen ker sem imel zjutraj obveznosti.

2 year ago   Vetrolovec

Je bla danes od časa do časa tudi mal bolj severna smer sam je bilo super, več na totiju. Bo treba zjutraj preverit.

2 year ago   Vetrolovec

Ste kr korajžni, če boste šli na tole napoved, lahko da bojo samo nevihte, nikol pa ne veš.

2 year ago   Vetrolovec

Za Marino kaže bolj severno smer in bo po moje čez vrglo. Punta Olmi pa zna delat čeprav DADA, ki ji za Marino in Tržaški zaliv še najbolj zaupam kaže, da bo zgodaj crknilo.

2 year ago   Vetrolovec

Marina ne bo dobra izbira. V Ližnjanu bo akcija!

2 year ago   Vetrolovec

Liško, prihajamo!!!


Statistika    Novosti na strani    Navodila    Oglaševanje   

© jaka_87
Spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.